Sunday, January 29, 2012

Gett´n down and dirty...


O jaa on tore see,et on jälle pühapäev!!
Eih ei ole seal midagi toredat , laul valetab!!
Tänane päev algas suht rahulikult. Ärkamiseks oli normaalselt aega ja äratuseks oli magus pannkoogi lõhn.
Peale hommikust "suurt õgimist" mängisin veel natuke kitarri ,panin väikse venna riidesse ja läksin õue,sest suurem-vend helistas ja ütles,et ma peaksin ennast garaaši juurde ajama ja lume labida kaasa võtma.Kui küsisin miks, siis põhjuseks oli see,et "midagi peab ju olema,millega ennast hangest välja kaevata,peale seda,kui autoga hange oled sõitnud."
Mingi aja pärast põksus auto juba maja ees ainult lapsest oli vaja kuidagi lahti saada.(muidugi selleks,et tema elu mitte ohtu seada)
Panime Georgi(näike venna) talli juures maha ja oligi üks mure vähem.
Sõitsime siis seekord mitte oma jäärajale,vaid naabri omale.
Enne kui rajale läksime, pidime rajakohtunikult aka naabrimees kallelt luba küsima.
Leidsime siis naabrimehe,kes oma autot külmaga tööle ei saanud.
Mõne ajapärast sõitis sisse üks punane fiat(pirukas) millele oli Hannes ja Hannese bike järgi haagitud,et seda sis käima tõmmata.
Kokkuvõtteks ei jõudnudki me naabri rajale,sest naaber oli õelnud,et Hannes läheb enne autosid bike´iga rajale,sest bike´iga oleks pärast raskem sõita seal. Nii me siis ootasime,kuni nad bike´i tööle saaavad. Lõpuks kogunes sinna oma 7-9(mehaanikud) inimest,kes õpetasid ja mõlisesid läbisegi. Rajale me ei jõudnudki ja kui meie ära läksime bike´i nad ka tööle ei saanud.
Hiljem-
Söötsime emaga hobuseid,kell oli umbes 14.20 midagi. Järsku mull tärkas,et pidime emaga kella 15´ks olema savi voolimas :D
Siis tõmblesime kiiresti hobustele söögid värgid ära ja lippasime riideid vahetama.
Riided seljas tuli ainult läbi külmunud diidel mootoriga auto tööle saada.Saatsin vanema venna selle asja kallale.
Päeval me veeel emaga süüa pold jõudnud ja siis käisime kiirelt veel poest ka läbi, tõmbasime sealt kõikvõimalikku söödavat, õgisime sisse ja siis olimegi savitamas.
Savis jõudsin ma 2 tunni jooksul genereerida idee,mida ma tegema hakkan ja jõudsin ka voolida 2 väga omapärast nägu. Need näod on väiksed ja neid tuleb veel palju.Kui oma teosega valmis saan siis panen siia millalgi pildi üles.
Nüüd olen vahepeal käinud saunas ja edaspidi naudin õhtut.
Vaatab mida homne päev toob, cya!


No comments:

Post a Comment