Saturday, January 29, 2011

Skiday.


Hommikul ärkasin ma diivanli,sest vanaema oli külas ja se tähendab seda,et loovutasin oma voodi talle.Selg oli veits kange aga suva see. Anything for granny.
Söin oma kõhu täis,jõin oma tassi kuuma rohelist teed ja läksin autosse.
Söitsime isaga siis suusatama.Seekord Kohtla-Nõmmele siis.
Teepeal sai ikka nalja nagu alati,laulsime ja naersime. Tuiskas hullult ja teepeal oli mitu liiklusõnetust. Mingil ajal vaidlesime isaga muusika üle ja Lõpuks jõudsime juba Kohtla-Nõmme poole,millest andsid märku mingid big ass tuulegeneraatorid. Ja olimegi venemaal,ehk Jõhvi kesklinnas,kus eestlasi ei leia. Aga meil oli vaja jõuda Kohtla-Nõmmele,et suusatama saaksime minna.
Sisenesime asulasse,mille sisse sõidu tee alguses oli märk "Kohtla-Nõmme" Ja sildid näitasid igasuguste kaevandus-muuseumide ja värkide peale. Pea oli lõpuks siltidest nii sassis,et isa küsis lõpuks vastu tuleva kahe hambaga tädi käest teejuhiseid.Enne seda,kui isa tädiga rääkima hakaks,tekkis meil mõlemal mõttepaus,et mis keeles temaga rääkima peaks. Isa valis eesti keele ikkagi. Tädi valdas seda väga hästi ja tegi selgeks meile,kuhu me minema peame. Läksime sis ja saime oma varustuse kätte.
läksime mäkke ja tegime seal igast ägedaid assju. Suusalift oli suhteliselt vahva. Eriti vahva oli sealt inimesi kukkuma panna:D Yes I´am 99,9% of evil. Kõigest ei viitsi rääkida ja lähen kohe selle osa peale,kui me minema hakkasime.
Läksime minema,andsime varustuse tagasi ja tõmbasime siis lesta.
Oli vaja toituda kuidagi ja millestki. Läksime sööma ühte juba teepeal nähtud kohta.
Saime seal kõhud täis ja läksime koju.
Kodus puhkan praegu ja kohe magama ka,sest ma olen väsinud.
Nähke kõik häid unenägusid.
Ciao ja Head ööd! (:

No comments:

Post a Comment