Monday, January 24, 2011

Lähme lüpsame seda masinat seal!!


Hommik!
Ei läinud kooli täna,sest olid tantsulka ülevaatlused,kus muide väga edukalt läks. Saime kiita ja puha. Feilisin randaadiga aga tegin selle näitemänguks ümber nii,et keegi aru ei saanud,et ma midagi valesti oleksin teinud.
Kui tervitasime üksteist,panin meie grupi nimoodi naerma,et kõik tantsuõpetajad hakkasid mõlisema,et peaks vaiksemalt olema,kui see Arnold Oksmaa moodi vikerkaare onu seal ees midagi pomiseb.
Aga algusest peale siis kõik.
Hommikul läksin kohe Mattiase poole,kus mängisime bass kitarri ja norisime Raini,sest trenn on nõrkadele.Siis tegime seal veel igast nalja,nt alt kapist leiab igasugu huvitavaid assju;D Siis söime seal nisama müslit ja kuulasime muusikat ja mängisime lolli. Siis otsustasime välja minna,sest me pidime veel lehmatama minema.
Me naersime koguaeg ja eriti veel siis kui juhtub jörgmine asi: Mina(tahan valgusfoori nuppu vajutada) Ou Mattias,lähme lüpsame seda masinat seal!!(olin juba poolelsi ümber pööranud kehaga ainult pea oli mattiase poole,kui ütlesin seda.) Siis keerasin ümber ja vaatasin,et ma olin seda kogematta hüüdnud ühe tädi kotha,kes mu taga seisis! ja 2 minuti pärast,kui mulle see kohale jõudis,olin ma naerukrampides ja kahjuks olin ma samal ajal trepist üles minemas.Võite ise mõelda,mis juhtus.
Läksime solli ja istusime seal mingi uhke mööbli peale,mis puki otsas seisis. Tuli turva ja ajas meid minema -.-
Läksime virru,et oma sõbra jäätise müüjaga rääkida. Mattias tahtsi jäätist ka ja koukis endal mingid sendid rahakotist välja,andis müüale peotäie ühe viie ja kahe sendiseid ja ütles,et tahab megasuuruses jäätist. Meie sõber müüa ei vitsin lugeda,viskas need sendid kassase ja ütles:Ma raiskan oma viimased tööst saadud sendid ka teie peale!:D
Saime oma jäätise,tegime veel temaga nalja ja siis tõmbasime minema.
Olime virust väljas ja vaatasime,et wobah!! kell on palju. Lausa 12.02
Nimelt pidime olema 12.30 Salme kultuurimajas,mis muide asub koplis.
Siis ootasime trammi,vahepeal jäime kaamerat jälgima,mis väga huvitava reklaami juures luuras ja siis mul tärkas! "Siit ei lähe ju trammi,millega saaksime baltasse!" Ja siis läksime jala läbi vanalinna baltani,sealt tunnelist läbi,kus mingi perv kerjas ja mattiast kelmika pilguga vaatas. Vb sellepärast,et tal oli minu jope seljas:D(mattiasel ma mõtlen,mitte prügal)
Salmesse minnes tulid salme ees just auto uksest välja Susanna ja Johanna. Läksime salmesse sisse,kus meid juba Mallika ja Kiku poolt vastu võeti. Siis suundusime riietusruumi,kus väiksed lapsed olid,kelle me välja peksime.Vahepeal jagas mu tantsupartner kommi,sest tal oli sünnipäev. Tegime veel korra laval proovi ka ja siis läkisme möda maja trippima Mattiasega.
Läksime mingisse rumi,mis arvatavasti oli mingi töötajate suitsuruum vms ja ma leidsin kohe kaks raudtoru,mis ma võitluspulkadeks nimetasin ja mida ma keerutama hakkasin käes ja ns vehkima ägedalt Mattiasega.Järsku avanes uks ja mingi onu peksis meid sealt välja-.- teine kord juba täna, Vedas!!
Siis jõudsime lõpuks selle tervituse osani,kus ma onu mõnitasin ja ns mängisin lolli nii,et kõik naeru kini ei suutnud hoida ja siis hakkasime tantsima.
Me polnud esimesed ja ma sain veel teisi laimata kõva häälega publiku seast! Jess päev korras!! Ainult sind ma ei näinud täna. Sa tead,kes sa oled ;)
Tuli meie kord.Me omasime!! kui välja arvata 2 kotha, nt kui mattias jäi ilma partnerita ja kohapeal keerutas. (Y) 5+ mehed oleme!
Saime kiita särki värki ja läkisme laiali.
Läksime mina Mattias Mammu ja Brita lõnga ostma Kaubamajja. Hiljem Mattiasega kahekesi noorte osakonda teksaseid vaatama ja Barbra Strysend´it kuulama.
Läksime veel korra solli ja siis ma tõmbasin minema vanaema juurde,kus ma sain riisihelbe putru süüa !! jess!!!!
Hilejm tuli isa järgi ja läksin koju.
Autos helistas mulle Brette,kes ütles sau ja pani kohe ära. Jah,mina ka ei saanud aru,mis ta tahtis. Peale teda helistas kristjan ja tahtsi õhtul kokku saada.
Jõudsin koju ja pea hakkas ringi käima ja siis tuli nohu ja siis helistas Kristjan,kellele ma pidin 15 minutit selgeks tegema ,et ma ei lähe välja ikka.
Nüüd istun arvuti ees,toksin klahve,nuuskan nina,aevastan,msn´is blokin väikseid tüütuid lapsi ja kuulan mahedat muusikat.
Homme näeb,kas viitsin kirjutada või mitte.
Saubaka nüüd!

1 comment:

  1. HAHA räägin nüüd, et prügal plnd su jopet seljas, rdslt oli. AIIII BUSTED!!! :D

    ReplyDelete